Drachten, 31 december 2020

Stâl Boppeslach steunt Sportstichting Dol Fijn uit Drachten. 

Het team van professionals en vrijwilligers van Stâl Boppeslach maken het mogelijk om op sportieve wijze bij te dragen aan de (financiële) doelen van Sportstichting Dol Fijn. Met de vijfjarige draver Fado strijdt Stâl Boppeslach om de prijzen in de drafsport. In 2020 kwam Fado – door de perikelen rondom Covid 19 – zeer beperkt aan de start. Toch wist Stâl Boppeslach met Fado € 2.900 te verdienen die geheel ten goede komt aan Sportstichting Dol Fijn. 

In 2021 hoopt Stâl Boppeslach dat de koersen weer volop mogen worden verreden in Nederland waardoor Fado mag doen wat hij heel goed kan: heel hard draven voor het goede doel!

Op de foto voorzitter Lucas Dries van Sportstichting Dol Fijn (links), vergezeld door de vijfjarige Fado en initiatiefnemer Hendrik Roorda van Stâl Boppeslach (rechts op de foto).  

Voor meer informatie over Stâl Boppeslach: www.stalboppeslach.nl

Boppeslach Dol Fijn klein

Kerstkaart

Verbijsterd en verdrietig zijn we door het plotselinge overlijden van Jelmer Kooistra. Vele jaren heeft Jelmer onze sportstichting als sponsor via kringloopwinkel Hart in Friesland een warm hart toegedragen. Wij wensen Antje, kinderen en kleinkinderenveel sterkte met dit enorme verlies. Jelmer bedankt namens alle deelnemers, vrijwilligers en deelnemers voor alles wat je voor onze sportstichting hebt betekent.

DSC 0265

Stemmen kan via: Rabo ClubSupport

 

102C6022 kopie

 

Sportstichting Dol Fijn neemt al enkele jaren met veel succes deel aan de Rabo ClubSupport. Met de opbrengst van dit jaar gaan we extra evenementen organiseren in het kader van de Maand van het Aangepast Sport. Deze maand maakt onderdeel uit van de uitverkiezing van de gemeente Smallingerland tot European City of Sport.

 

Ben je lid van de Rabobank, breng dan je stem uit tussen 5 en 25 oktober op onze sportstichting. Hoe meer stemmen hoe hoger de opbrengst. Dus steun onze sporters met een beperking en stem op Dol Fijn. Elk lid van de Rabobank Drachten Noordoost Friesland mag 5 stemmen uitbrengen. Men mag maximaal 2 stemmen op een vereniging/stichting uitbrengen. Dol Fijn wordt hierin ook gesteund door KV Drachten en vv Drachtster Boys. Wij zouden het dan ook waarderen dat jullie naast de stem op Dol Fijn de overige stemmen verdelen tussen de KV Drachten en vv Drachtster Boys.

 

 

Beste deelnemers, vrijwilligers, ouders en begeleiders,

 

Nu het aantal coronabesmettingen weer toeneemt willen wij geen risico nemen met de gezondheid van onze sporters en vrijwilligers.

Daarom hebben we na overleg tussen het bestuur en de coördinatoren van sportstichting Dol Fijn besloten om voorlopig nog niet te beginnen met de sporten.

In december gaan we opnieuw bekijken of we de sporten in januari veilig kunnen opstarten.

Wil je ondertussen op de hoogte blijven kijk dan regelmatig op onze website of op onze Facebook pagina.

We vinden het heel jammer dat we nu niet kunnen beginnen, zodra we in december weten wat we gaan doen brengen we jullie ook daarvan op de hoogte.

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van sportstichting Dol Fijn,

Anneke, Djoek, Lucas en Petra