Stemmen kan via: Rabo ClubSupport

102C6022 kopie

Sportstichting Dol Fijn neemt al enkele jaren met veel succes deel aan de Rabo ClubSupport. Met de opbrengst van dit jaar gaan we sportstimulerings projecten opzetten met het speciaal onderwijs.

Ben je lid van de Rabobank, breng dan je stem uit tussen 4 en 25 oktober op onze sportstichting. Hoe meer stemmen hoe hoger de opbrengst. Dus steun onze sporters met een beperking en stem op Dol Fijn. Elk lid van de Rabobank Drachten Noordoost Friesland mag op een maximaal 3 verenigingen/stichtingen stemmen.

Yesss we gaan weer sporten. Per 1 september gaan we los. Onze deelnemers en vrijwilligers kunnen best nog wel wat ondersteuning gebruiken. Help jij deze fantastische sporters door vrijwilliger, donateur of sponsor te worden? Doe dan net als

Michael Breij (profvoetballer van onder meer FC Groningen en SC Cambuur) en neem dan contact op met het bestuur en help mee!

Alvast bedankt namens alle deelnemers.

Michael Breij

(Dubbelklik op de foto voor het filmpje van Michael Breij)

Na 1.5 jaar lang noodgedwongen stil hebben gelegen door Covid, gaan we per 1 spetember onze sporten weer opstarten. Alle deelnemers en vrijwilligers zullen vanaf begin augustus een sportbrief ontvangen van de sport waaraan ze deelnemen. Hierin zal alle informatie vermeld staan over komende sportseizoen.

Het bestuur van Dol Fijn wenst iedereen een hele fijne vakantie toe.

Sporten en bewegen is goed voor ons allemaal. Of je nu wel of niet een beperking/aandoening hebt. De uitdaging van Sport Fryslân en alle Friese gemeenten is om sport en bewegen voor iedereen mogelijk te maken. We zetten ons o.a. in om ervoor te zorgen dat er ook sport- en beweeggroepen zijn waarbij mensen met een beperking kunnen aansluiten.

Om erachter te komen waaraan jullie mee willen doen, sturen we deze vragenlijst. Het invullen kost maar 5 minuten.

Ook vragen we jullie allen deze vragenlijst te delen met de contacten waarvan jullie denken dat zij ons kunnen helpen het beweeg- en sportaanbod, waar mogelijk, af te stemmen op de wensen van de deelnemers.

Enquete aangepast sporten Sport Fryslan

Wij gaan voor sport!

Sport is voor iedereen! Voor iedereen vanaf 18 jaar in de gemeente Smallingerland moet het mogelijk zijn om te kunnen sporten. Sportfonds Smallingerland betaalt jouw lidmaatschap bij een sportvereniging. Sport is belangrijk!

Ben je jonger dan 18 jaar en heb je niet de financiele mogelijkheden om te kunnen sporten dan kun je natuurlijk een beroep doen op het Jeugdsportfonds.

Samen brengen we jou in beweging! Neem contact op met een sportcoach van Sportbedrijf Drachten en zij helpen jou verder.

Dennis Zijlstra
Telefoon:06-82 42 69 44