Sportstichting Dol Fijn heeft met onmiddellijke ingang besloten om alle sporten tot nader order stop te zetten. Wij willen geen risico’s nemen met de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers. Alle deelnemers en vrijwilligers zullen door hun coördinator hierover bericht krijgen. Wij zullen een ieder bericht doen wanneer de sporten weer gaan beginnen.

Heb jij een verstandelijke beperking en wil je graag sporten geef je dan 29 november op voor 1 van de volgende sporten.

Schaatsen
Zaalvoetbal
Gymnstiek

Je mag 4x gratis meetrainen en daarna beslis je of je lid wilt worden. Mocht je lid worden dan ontvang je een waardebon van 50€ van Veneboer Sport 2000. Klik op onderstaande link voor meer informatie en voorwaarden.

"Een langzaam groeiende boom, kan de mooiste boom worden"

Wij als sportstichting Dol Fijn laten personen met een verstandelijke beperking graag groeien. Trots dat wij wekelijks aan hun gezondheid en plezier mogen bijdragen. Een prachtdoel. De glimlach of een knuffel die wij als dank hiervoor van hun mogen ontvangen, maken ons werk onbetaalbaar.

Mede dank zij uw stem hebben we een bedrag van maar liefst 1290€ mogen ontvangen. Dit bedrag komt ten goede aan activiteiten voor onze deelnemers in het kader van ons 40-jarig jubileum. Deze grote opbrengst is ook mede mogelijk gemaakt dank zij de samenwerking met de KV Drachten en vv Drachtster Boys. Hiervoor onze hartelijke dank.

Rabobank Drachten NoordOost Friesland bedankt voor deze geweldige actie. #dnofrcsbonus

yourphoto

Op 4 oktober opende onze hoofdsponsor Hart in Friesland hun kringloopwinkel op een nieuwe locatie. De nieuwe locatie is de Hemmen 12 (voorheen de Gamma) en is gelegen tegen over hun oude pand. Als onderdeel van de opening deelde Hart in Friesland maar liefst voor 7000 euro aan cheques uit aan goede doelen. Dol Fijn ontving een cheque van maar liefst 500 euro en zal deze besteden aan activiteiten in het kader van ons 40-jarig bestaan. Wij wensen Hart in Friesland heel veel succes op hun nieuwe locatie.

Meer informatie over Hart in Friesland vind u op:https://www.hartinfriesland.nl

2e323c13 b0ca 49c4 a2ed e975229af6bd

Sportstichting Dol Fijn neemt deel aan de Rabo ClubSupport. Vorig jaar leverde dat ons 1114€ op. Dit jaar bestaat op 29 december Sportstichting Dol Fijn al weer 40 jaar. Dit willen wij niet ongemerkt voor bij laten gaan en zijn dan ook al druk bezig met de organisatie van een aantal evenementen. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor een evenement voor onze doelgroep.  Ben je lid van de Rabobank, breng stem dan tussen 27 september en 11 oktober op onze sportstichting. Hoe meer stemmen hoe hoger de opbrengst. Dus steun onze sporters met een beperking en stem op Dol Fijn.

Stemmen kan via:https://www.rabo-clubsupport.nl

RABO ClubSupport Wordmap Holland 1920x1080 02

Elk lid van de Rabobank Drachten Noordoost Friesland mag 5 stemmen uitbrengen. Men mag maximaal 2 stemmen op een vereniging/stichting uitbrengen. Dol Fijn wordt hierin ook gesteund door KV Drachten en vv Drachtster Boys. Wij zouden het dan ook waarderen dat jullie naast de stem op Dol Fijn de overige stemmen verdelen tussen de KV Drachten en vv Drachster Boys.

VVDB

Al een aantal jaren worden de voetballers van Dol Fijn uit genodigd door Drachtster Boys om tijdens de laatste thuiswedstrijd van het 1ste team als team van de week de line-up mee te lopen. Elk jaar is dit weer een enorm belevenis voor onze deelnemers. Een lang gekoesterde wens van Drachtster Boys, in het kader van duurzaamheid, zijn zonnepanelen op het dak van hun kantine en kleedkamers. Met subsidie(s) alleen kom je er niet. Het bedrag van de Rabo ClubSupport zou een prachtige bijdrage zijn aan hun doel hun sportpark te verduurzamen. Dus zij ontvangen graag je stemmen!

KVD

KV Drachten is een van de grootste korfbalverenigingen van het noorden. In 2020 gaat KV Drachten met de jeugd naar Hongarije. Daar gaan ze samen met de jeugd uit Hongarije trainen, spelen en de sport promoten. Maar ook elkaars cultuur leren kennen, vriendschappen sluiten en plezier staat nadrukkelijk op de agenda.