Ook dit jaar kunnen onze collectanten helaas niet langs deuren om te collecteren voor Fonds Gehandicaptensport. We doen dit echter wel digitaal, omdat sport voor iedereen iedereen mogelijk moet zijn. Dus zeker ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Juist nu kunnen deze sporters alle steun gebruiken. Van elke donatie gaat maar liefst 50% naar sportstichting Dol Fijn!

Alvast bedankt namens Fonds Gehandicaptensport en de sporters van Dol Fijn

Collectebus Fonds Gehandicaptensport

LOGO FGS G FC RGB

De deelnemers van Sportstichting Dol Fijn kunnen nu al meer dan een jaar niet sporten. Ze missen niet alleen hun sportuurtje, maar vooral ook hun sociale contacten. Hopelijk kunnen deze sporters met een verstandelijke beperking weer snel aan de slag. Help jij deze fantastische sporters door vrijwilliger, donateur of sponsor te worden? Doe dan net als Michael Breij (profvoetballer van onder meer FC Groningen en SC Cambuur) en neem dan contact op met het bestuur en help mee!

Alvast bedankt namens alle deelnemers.

Michael Breij

(Dubbelklik op de foto voor het filmpje van Michael Breij)

Steun jij het sporten voor mensen met een verstandelijke beperking??
Doe dan jou muntjes in de koker van sportstichting Dol Fijn bij de Poiesz in de Wiken

Alvast bedankt namens onze deelnemers.

Schermafbeelding 2021 02 15 om 14.33.30

Drachten, 31 december 2020

Stâl Boppeslach steunt Sportstichting Dol Fijn uit Drachten.

Het team van professionals en vrijwilligers van Stâl Boppeslach maken het mogelijk om op sportieve wijze bij te dragen aan de (financiële) doelen van Sportstichting Dol Fijn. Met de vijfjarige draver Fado strijdt Stâl Boppeslach om de prijzen in de drafsport. In 2020 kwam Fado – door de perikelen rondom Covid 19 – zeer beperkt aan de start. Toch wist Stâl Boppeslach met Fado € 2.900 te verdienen die geheel ten goede komt aan Sportstichting Dol Fijn.

In 2021 hoopt Stâl Boppeslach dat de koersen weer volop mogen worden verreden in Nederland waardoor Fado mag doen wat hij heel goed kan: heel hard draven voor het goede doel!

Op de foto voorzitter Lucas Dries van Sportstichting Dol Fijn (links), vergezeld door de vijfjarige Fado en initiatiefnemer Hendrik Roorda van Stâl Boppeslach (rechts op de foto).

Voor meer informatie over Stâl Boppeslach: www.stalboppeslach.nl

Boppeslach Dol Fijn klein