Zaterdag 11 juni organiseerd VDS Dol-Fijn een sport&speldag voor mensen met een beperking.

Naast onze eigen deelnemers zijn ook alle scholieren van het specialaal onderwijs uit Drachten en omgeving uitgenodigd. Tevens zijn ook alle bewoners van de diverse instellingen in Drachten uitgenodigd.

Mocht je geen uitnodiging ontvangen hebben, dan ben je wel van harte welkom om deel te nemen aandeze sport&speldag.  Je mag maximaal 3 sporten opgeven. Opgave kan tot 6 juni.

Deze dag wordt financieel mede mogelijkgemaakt door:

JCI de Friese Wouden

Noordlease Groningen (via Fonds Gehandicapten Sport)

Poiesz Jeugdsponsoractie

Small Stepps Kinderopvang

JOGG

Jumbo

Bakkerij Gosse Tjoelker

Sportbedrijf Smallingerland

De volgende verenigingen, stichtingen en bedrijven verzorgen de activiteiten op deze dag:

Voetbalfun Noord - Voetbaltraining, snelheidsschieten, stropdasschieten en puntenschieten

KV Ureterp - Korfbal

Shihan - Judo

Drempeloos Dansen - Dansen (eventueel met rolstoel)

Leo Bosma - Self Defence

Sportbedrijf Smallingerland - Wandklimmen, Dansplaten en Indoorgolf

Drachtster Pijl - Boogschieten

JOGG - Buikdansen, Bidons versieren en Fruit Art

WIL - Creatieve activiteiten

Ronald Drenth - DJ (disco na afloop van de sportactiviteiten van 16:30 tot 18:00)

Oxalis Depei for Kids - Rondrit op trikess en motoren

Ilse - Balonnenclown

Ook zal er en springkussen en een stormbaan aanwezig zijn.

Vrijwilligers:

Voor de sport&speldag die VDS Dol-Fijn op 11 juni organiseerd zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Mocht je deze dag ons willen meehelpen mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.