ZATERDAG 26 NOVEMBER 2016: NOORDLEASE RIDE2JOIN RALLY

 

Inschrijven kan nog steeds voor deze unieke rally met als startlocatie Vliegveld Drachten. Ga deze uitdaging aan en beleef een prachtige dag. Dus geef je op via Ride2Join en steun onze sportstichting.

 

RIDE2JOIN
In navolging op de succesvolle rally Ride4Light in 2014 en de rally Ride2Join in 2015 wordt dit jaar opnieuw de Noordlease rally Ride2Join georganiseerd. Ride2Join zal ook dit jaar weer groots en professioneel van opzet zijn. De rally wordt wederom georganiseerd door JCI de Friese Wouden, een energieke serviceclub met de ambitie om mooie grote evenementen in de regio te organiseren om Drachten en De Friese Wouden op de kaart te zetten.

Ride2Join is een rally voor iedereen die zin heeft in een leuke dag! Met een deel van de opbrengst van de rally wordt bovendien ook nog eens een goed doel ondersteund.

De rally speelt zich af in het Friese landschap en heeft als startpunt Drachten en eindpunt Drachten. We rijden door de mooiste dorpjes van Friesland, maar ook over meest smalle weggetjes die er bestaan! Langs het tracé zullen we een aantal uitdagende en leuke opdrachten uitvoeren. Op een fraaie locatie houden we een tussenstop met koffie. Aan de finish wacht een heerlijk diner op u.

Deelnemers beleven een fantastische dag vol spanning, competitie, inzicht en samenwerking tussen chauffeur en navigator. Het echte auto rijden! 

DEELNAME AAN RIDE2JOIN
Wat uniek is ten opzichte van de andere rally's is de open inschrijving. Iedereen met een geldig rijbewijs en -bij Nederlandse wet verzekerde- auto mag meedoen. Of dit nu een Porsche 911, MG B, Volkswagen Passat of Ford Fiesta is, het maakt niet uit. De auto hoeft dus niet per se een klassieker te zijn.

Uiteraad krijgen deelnemers met een unieke auto, of een origineel -in themastijl- versierde auto extra bonuspunten. Slechte chauffeurs kunnen dus de kans op winst vergroten door creatief te zijn. De organisatie vraagt de deelnemers wel het oog op de algehele veiligheid te houden.

Ride2Join gaat niet om het neerzetten van de snelste tijd, maar de equipe met het meeste inzicht, de beste behendigheid en de minste strafpunten wint de wedstrijd.

Deelname aan de Ride2Join kan uitsluitend per equipe en kost 99,- euro. Een equipe bestaat uit 1 auto en 2 personen (chauffeur en navigator). Diner en enkele consumpties voor 2 personen zijn inclusief. Het is mogelijk om met meer dan twee personen in een auto deel te nemen. (tegen meerprijs a 49,50 euro p.p)

Het totaal aantal equipes is door de organisatie gemaximaliseerd tot 80.